Ingyen cégkivonat letöltés

Cégkivonat

A vállalkozások, cégek életében sokszor előfordul olyan esemény, amikor egy cégkivonatra van szükség. Ez lehet a saját cégük egy kivonata, vagy épp egy másik cégé, akikre kíváncsiak.

A leggyorsabb mód, ahogy hozzájuthatunk ehhez az irathoz, az a cégkivonat letöltés, azonban nem mindegy, hogy mit is kapunk, illetve pontosan mire van szükségünk.

Nem hiteles cégkivonat ugyanis ingyen letölthető. Ha viszont hiteles, azaz elektronikusan hitelesített cégkivonatot szeretnénk, az pár ezer forintba bele fog kerülni.
Nagyon sok helyen elfogadják az elektronikusan hitelesített cégkivonatokat, mint pl. bank, vagy egyes pályázatok. Ilyenkor ez a leggyorsabb, hogy egy erre specializálódott weboldalon pár perc alatt beszerezzük ezt az iratot. Fizethetünk érte azonnal bankkártyával, talán ez a leggyorsabb módja ennek az ügyintézésnek. Választhatjuk sok helyen az előre utalásos módot, ekkor viszont kicsit nőhet az átfutási idő.
Vannak olyan esetek, amikor közjegyző által hitelesített cégkivonatra van szükség. Ilyenkor viszont elkerülhetetlen, hogy ellátogassunk egy közjegyzőhöz, és ott intézzük ezt a dolgot.

Megosztás