Első barber látogatásom

Barber

Gyerekkorom óta mindig kb. ugyanolyan volt a frizurám. Ugyanaz a fodrász vágta, és teljesen elégedett voltam vele. Azonban pár éve megjelentek ezek a menő frizkók, hogy csík van belenyírva, meg menőn belőve. Na úgy döntöttem, én is szeretnék ilyet.
Mondtam is a fodrászomnak, hogy ilyet szeretnék, de Ő csak húzta a száját, hogy nem praktikus, meg nem olyan jó az amit kitaláltam. Szóval nem lett így belőle semmi, viszont én ezt nem hagytam annyiban.

Láttam, hogy kell valami változás, így nekiálltam, hogy keresek egy új fodrászt. Viszont biztosra akartam menni, ezért egy igazi barber shopot kerestem, ami nem is volt nagyon nehéz. Barber shop Budapesten van jó pár helyen, így hamar rátaláltam egy olyanra, ahol tényleg olyan frizurákat csinálnak, amilyenre vágytam. Legyen jól felnyírva, és kerüljön bele egy csík is.
Ez már nem volt akadály egy vérbeli barbernél, így hamar nekem is ilyen hajat vágott. Sőt, még infót kaptam arról is, hogy ha borostában is gondolkodom, akkor azt is jó, ha szakemberre, azaz egy barberre bízom.

Megosztás